Nieuwsoverzicht

Pactum en OG Heldring hebben gekozen voor de uitbesteding van haar ICT infrastructuur en dienstverlening voor de efficiënte, effectieve en flexibele diensten van NetSourcing. Voor de medewerkers van Pactum en OG Heldring betekent dit dat zij altijd en overal, veilig kunnen werken op elk gewenst device.
Lees meer
Certficering ISO 9001:2015
Vandaag heeft ICT dienstverlener NetSourcing in Nederland het ISO 9001:2015 certificaat in ontvangst mogen nemen van BSI (British Standards Institution). Dit certificaat staat garant voor de internationale norm die gesteld wordt voor Kwaliteitsmanagement.
Lees meer
Logo PerspeKtief
PerspeKtief, hulpverleningsorganisatie, heeft voor de uitbesteding van haar ICT infrastructuur en dienstverlening gekozen voor de schaalbare en flexibele diensten van NetSourcing.
Lees meer
Logo Markenheem
Markenheem, ouderenzorg, heeft voor de uitbesteding van haar ICT infrastructuur en dienstverlening gekozen voor de schaalbare en flexibele diensten van NetSourcing.
Lees meer
ISO27001_LOGO
ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging, die specificeert welke eisen binnen een organisatie aan de informatiebeveiliging worden gesteld. NEN 7510 is de nationale standaard voor informatiebeveiliging binnen de zorg.
Lees meer
e3860d5d352c33788c36e8e3e00748a1f5734b35
Wat betekent de meldplicht datalekken voor mij als organisatie?
Lees meer
ICT Zorg dec
Interview Yvo Hoeke ICT/ Zorg visie 2016
Lees meer
microsoft-cloud-solutions-provider-program
NetSourcing Microsoft Cloud Solution Provider
Lees meer
Hewlett-Packard-Enterprise-Splitsing
Per 1 november is Hewlett-Packard officieel gesplitst in twee losse bedrijven. De bedrijven gaan verder onder de namen HP Inc en Hewlett Packard Enterprise.
Lees meer
ICT-Zorg-sept
Zowel de politieke, als de technische ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat E-health in de afgelopen tijd volwassen is geworden en de hype voorbij is. De praktijk heeft, al dan niet in pilot-situaties, bewezen dat E-health een significante bijdrage kan leveren om kwalitatief goede zorg toegankelijk en doelmatig te kunnen leveren.
Lees meer