Nieuwsoverzicht

Hewlett-Packard-Enterprise-Splitsing
Lees meer
43a8826dd9194bb998988cb3d7b0d732
Lees meer
ICT-Zorg-dec
Interview Yvo Hoeke ICT/ Zorg visie 2015
Lees meer
Website NetSourcing
Met trots presenteren wij de vernieuwde website van NetSourcing!
Lees meer
Certificering
Om elektronische uitwisseling van medische gegevens mogelijk te maken, moeten zorginformatiesystemen van zorgaanbieders worden aangesloten op het Landelijk Schakelpunt. Die aansluiting vindt plaats via Goed beheerde ZorgNetwerken (GZN's).
Lees meer
ICT-Zorg-sept
Zowel de politieke, als de technische ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat E-health in de afgelopen tijd volwassen is geworden en de hype voorbij is. De praktijk heeft, al dan niet in pilot-situaties, bewezen dat E-health een significante bijdrage kan leveren om kwalitatief goede zorg toegankelijk en doelmatig te kunnen leveren.
Lees meer
DHPA
De Dutch IT Channel Award 2014 is uitgereikt aan de DHPA (Dutch Hoster Provider Association). De award is door de redactie van Dutch IT-channel aan DHPA directeur Michiel Steltman uitgereikt tijdens de eerste editie van het Dutch IT Society Event. Het netwerkevenement vond op 3 september 2014 plaats op het landgoed van Kasteel Cammingha. “De DHPA is een goede ambassadeur en vertegenwoordiger van het groeiend aantal cloud en hostingaanbieders in Nederland”, aldus Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel.
Lees meer
Social media
NetSourcing informeert niet alleen over nieuws, producten, diensten en activiteiten via de website, maar NetSourcing is ook actief op Social Media.Via verschillende Social Media platformen willen we u zo op de hoogte houden van waar wij mee bezig zijn. En kunt u met ons in contact komen.
Lees meer
Stress free
Uitgebreid onderzoek op de Zorg & ICT vakbeurs in Utrecht maart jl., uitgevoerd onder bijna 300 bezoekers (directie, ICT managers, medewerkers en adviseurs in de zorgsector), toont aan dat ICT voor een meerderheid van de medewerkers zorgt voor stressvolle momenten. Gezien de grote uitdagingen waar de zorg, en daarmee ook de ICT van de zorg, voor staat, is de uitkomst van het onderzoek opmerkelijk te noemen. Temeer daar verwacht kan worden dat o.a. door toenemende werkdruk en minder budget de ICT-stress in de nabije toekomst verder toe zal nemen.
Lees meer
schaakstuk
De gevolgen van de kredietcrisis zijn voor iedereen zichtbaar. Het is voor elke ondernemer noodzakelijk zijn strategie opnieuw tegen het licht te houden. Wat te doen als de bank, altijd het uithangbord van vertrouwen, nu zelf in een vertrouwenscrisis zit?
Lees meer