Nieuwsoverzicht

GZN acceptatie NetSourcing
NetSourcing is wederom door VZVZ gecertificeerd als Goed Beheerd Zorgnetwerk (GZN).
Lees meer
NS Crossover 20 mei-reminder
Op 17 november organiseren wij het NetSourcing Cross-Over event, met als thema: ‘Leren van innovaties uit andere sectoren’. We nemen een verfrissende kijk over de grenzen van de Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio’s en gaan leren van andere sectoren. Meld u aan en laat u inspireren tijdens het NetSourcing Cross-Over event op 17 november!
Lees meer
Pactum en OG Heldring hebben gekozen voor de uitbesteding van haar ICT infrastructuur en dienstverlening voor de efficiënte, effectieve en flexibele diensten van NetSourcing. Voor de medewerkers van Pactum en OG Heldring betekent dit dat zij altijd en overal, veilig kunnen werken op elk gewenst device.
Lees meer
Certficering ISO 9001:2015
Vandaag heeft ICT dienstverlener NetSourcing in Nederland het ISO 9001:2015 certificaat in ontvangst mogen nemen van BSI (British Standards Institution). Dit certificaat staat garant voor de internationale norm die gesteld wordt voor Kwaliteitsmanagement.
Lees meer
Logo PerspeKtief
PerspeKtief, hulpverleningsorganisatie, heeft voor de uitbesteding van haar ICT infrastructuur en dienstverlening gekozen voor de schaalbare en flexibele diensten van NetSourcing.
Lees meer
Logo Markenheem
Markenheem, ouderenzorg, heeft voor de uitbesteding van haar ICT infrastructuur en dienstverlening gekozen voor de schaalbare en flexibele diensten van NetSourcing.
Lees meer
ISO27001_LOGO
ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging, die specificeert welke eisen binnen een organisatie aan de informatiebeveiliging worden gesteld. NEN 7510 is de nationale standaard voor informatiebeveiliging binnen de zorg.
Lees meer
e3860d5d352c33788c36e8e3e00748a1f5734b35
Wat betekent de meldplicht datalekken voor mij als organisatie?
Lees meer
ICT Zorg dec
Interview Yvo Hoeke ICT/ Zorg visie 2016
Lees meer
microsoft-cloud-solutions-provider-program
NetSourcing Microsoft Cloud Solution Provider
Lees meer