NetSourcing

RAM Infotechnology en NetSourcing organiseren samen met Outsourcing Hub op donderdag 1 november een kennissessie. Deze sessie is speciaal voor (IT sourcing) adviseurs en is gericht op het delen en concreet maken van kennis en ervaring op een specifiek thema.

RAM Infotechnology en NetSourcing staan bekend als partijen met een sterke focus op de zorg. Voor klanten van RAM Infotechnology en NetSourcing is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel kansen. “Het is onze ambitie die te realiseren”.

In deze sessie vertellen Niels van Peer (Commercieel Directeur RAM-IT) en Yvo Hoeke (Director Business Development RAM-IT, pré overname directeur NetSourcing) je tweeledig over hun ervaringen. Enerzijds over BVP en hoe adviseur en IT-dienstverlener elkaar versterken, anderzijds over persona’s in de praktijk middels een klantcase.

Sprekers
Niels van Peer (Commercieel Directeur RAM-IT) en Yvo Hoeke (Director Business Development RAM-IT, pré overname directeur NetSourcing)

Doelgroep
Het events is specifiek gericht op Sourcing Advisors, maar ook ‘IT-uitbesteders’ (zoals bijvoorbeeld CIO’s, IT-managers, inkopers) zijn van harte welkom!

Aanmelden event
Heeft u interesse in het bijwonen van deze kennissessie? Klik dan hier voor meer informatie.
U vindt hier eveneens een formulier om u aan te melden. Deelname is kosteloos.

Graag tot 1 november in Utrecht!

Zoeken