NetSourcing

Het verhaal van Elise

Ik zie erop toe dat alle zorg voor de cliënt zo goed mogelijk op elkaar is afgestemd. Ik verricht niet alleen verpleegtechnische handelingen, maar help de cliënt ook met dagelijkse bezigheden als opstaan, wassen en aankleden, geven van medicijnen en ik begeleid de bewoners bij verschillende activiteiten. Daarnaast heb ik regelmatig overleg met collega’s en andere zorgprofessionals.

ICT is in mijn werk steeds belangrijker. Mijn werkdag begint altijd met de overdracht door een collega, waarbij we samen de cliënten doornemen. We gebruiken daarbij een Thin Client of tablet, waarmee we inloggen in het ECD. Gedurende de dag maak ik regelmatig gebruik van de computer, bijvoorbeeld voor het maken van rapportages of het versturen van mail. Op de werkplek, die ook door andere collega’s wordt gebruikt, log ik in op het netwerk. Voorheen moest ik voor elke applicatie apart inloggen en ook als ik wat langer in een programma werkte, moest ik me vaak opnieuw aanmelden. Dat was lastig en tijdrovend.

Daarom ben ik erg blij met de oplossing van NetSourcing, die wij sinds kort gebruiken. Ik heb nu een token waarmee ik toegang heb tot meerdere applicaties, terwijl ik maar één pincode hoef in te voeren. Bovendien voldoet deze dienst ook nog eens aan al onze eisen wat betreft certificeringen en informatiebeveiliging. En het allerbelangrijkste: het bespaart tijd, waardoor ik meer aandacht kan besteden aan mijn cliënten!’

Elise's behoeften
i
Meer tijd voor cliënten, efficiënter kunnen werken

x
i
Makkelijk en veilig toegang tot applicaties

x
i
Eenvoudig rapportages maken

x

Gekoppelde diensten:

Zoeken