NetSourcing

Het verhaal van Markenheem

Markenheem, ouderenzorg, heeft voor de uitbesteding van haar ICT infrastructuur en dienstverlening gekozen voor de schaalbare en flexibele diensten van NetSourcing.

Markenheem was op zoek naar een goede manier om haar ICT uit te besteden.
Waarbij Markenheem ontzorgd wilde worden op het gebied van beheer ICT en service desk. Markenheem hecht veel waarde aan een goede band, partnerschap om samen de (nieuwe) ontwikkelingen te volgen en hierop te kunnen anticiperen.

NetSourcing ICT partner
“Voor NetSourcing is gekozen, omdat ze heldere pricing (flexibel) hebben, maar zeker omdat ze meedenken en oplossingsgericht werken met korte lijnen. De engineers zijn vanaf het begin betrokken geweest bij het project, en hebben hun vakbekwaamheid laten zien tijdens het migratieproces. Markenheem ziet de samenwerking met NetSourcing in vertrouwen tegemoet.”

Over Markenheem
Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan ruim 380 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 500 cliënten zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteiten, tijdelijke opname en huurappartementen behoren tot de mogelijkheden.

Markenheem's behoeften
i
Flexibele diensten

x
i
Beheer

x
i
Servicedesk

x

Gekoppelde diensten:

Zoeken