NetSourcing

Het verhaal van Patrick

‘Ik werk op de personeels-/salarisadministratie van een zorginstelling. Mijn werkzaamheden variëren van het verwerken van cliëntgegevens tot het maken van rapportages. Op onze afdeling zijn we continu bezig met procesverbetering om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Wanneer ik ’s morgens op mijn werk kom, begin ik altijd met het opstarten van mijn pc. Nadat ik ben ingelogd, kan ik beschikken over verschillende applicaties die ik voor mijn werk nodig heb. De meeste van deze applicaties staan lokaal geïnstalleerd. Omdat we vaak met vertrouwelijke informatie werken, is het belangrijk dat bepaalde gegevens niet zomaar voor iedereen inzichtelijk zijn. Als ik een printopdracht geef, is het daarom handig dat ik op de printer eerst een pincode moet invoeren voordat mijn printjes uit het apparaat rollen. Ik vind het prettig om ook thuis toegang te hebben tot de applicaties en documenten waarmee ik werk. Verder vind ik het fijn om ook buiten werktijd mijn e-mail te kunnen uitlezen op mijn smartphone. Want hoewel ik het meeste werk vanaf mijn vaste werkplek uitvoer, is het praktisch om thuis nog wat af te kunnen ronden als dat nodig is. Ik wil graag gemakkelijker kunnen samenwerken en kennis delen met mijn collega’s en mensen buiten mijn afdeling.

In ons werk zijn we steeds meer afhankelijk van ICT en daarom is het belangrijk dat onze omgeving optimaal blijft functioneren. Dankzij onze partner NetSourcing hoeven wij ons daarover geen zorgen te maken. Zij monitoren de complete omgeving en als er toch een verstoring optreedt, kunnen wij die eenvoudig melden bij de servicedesk. Afhankelijk van het probleem biedt NetSourcing dan remote of on-site ondersteuning. Daardoor kunnen we snel weer verder werken!’

Patrick's behoeften
i
Overal en altijd veilig toegang tot mijn documenten

x
i
Servicedesk

x
i
Werken met verschillende devices

x

Gekoppelde diensten:

Zoeken