NetSourcing

Hoe is het in uw organisatie geregeld?

Het beheren en onderhouden van (bedrijfs) applicaties is in veel organisaties cruciaal voor het goed laten functioneren van bedrijfsprocessen.  Door het ontbreken van specialistische kennis binnen een organisatie of tijdgebrek, kan het onderhoud en beheer van applicaties onder druk komen te staan. Hoe is het applicatiebeheer in uw organisatie geregeld? Zijn uw bedrijfsapplicaties aangepast aan de laatste functionele en technologische eisen? Weet u zeker dat uw bedrijfskritische systemen blijven werken?

Altijd en overal veilig kunnen werken

De dienst Managed Applicaties van NetSourcing zorgt ervoor dat uw werknemers met elk gewenst apparaat altijd over de juiste applicaties en informatie kunnen beschikken en op een veilige manier kunnen werken. Het beheren en onderhouden van (bedrijfs)applicaties zoals; updates, monitoring en certificering vallen ook onder de dienstverlening. Andere faciliteiten horend bij de dienstverlening zijn:

  • Mogelijkheid lokaal werken met applicaties, synchroniseren.
  • Online werkplek maximaal voorbereid op digitaal samenwerken.
  • Telefonie onderdeel van de online werkplek. Vast/ mobiel wordt ondersteund.
Voordelen
  • De software wordt door specialisten geïnstalleerd, beheerd en up-to-date gehouden met behulp van de modernste technieken.
  • Stabiele omgeving.
  • Optimale beschikbaarheid van de applicatie.
Kern dienstverlening

De kern van de dienstverlening van NetSourcing bestaat uit de levering van volledig beheerde en onderhouden software. Binnen deze dienst ‘Managed Applicaties’ worden alle technische werkzaamheden opgenomen om te zorgen dat de applicatie goed kan functioneren voor de eindgebruiker.

Zoeken