NetSourcing

ICT is de ruggengraat organisaties

Informatievoorziening, en daarmee ICT, is de ruggengraat van organisaties geworden. Vele verschillende medewerkers in verschillende rollen en functies, verspreid over verschillende
locaties beschikken over zowel vaste als mobiele werkplekken en maken gebruik van verschillende software. De kosten die hiermee gemoeid zijn groeien, en daarom is het wenselijk om hierin inzicht te krijgen en hierop te kunnen sturen. NetSourcing heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld, namelijk de beheertool NetCare.

Volledig inzicht en controle ICT kosten

Via deze portal kunt u snel en gemakkelijk software, hardware en toegang tot mappen en printers aanvragen, goedkeuren en laten leveren. Bovendien levert NetCare volledig zicht en controle op de ICT-kosten. Via voor uw organisatie samengestelde workflows wordt, na goedkeuring binnen uw organisatie, de bestelling vanuit NetCare automatisch geleverd op de werkplek van de eindgebruiker.

Voordelen
  • Volledig zicht en controle op ICT kosten
  • Schaalbare ICT-oplossing
  • Overzichtelijke rapportages
Kern dienstverlening

NetCare, het complete self-service-portaal dat gebruikers, managers en budgethouders in staat stelt om alle aanvragen rondom de ICT grotendeels geautomatiseerd af te werken en vaak te koppelen aan “business-events” zoals bijvoorbeeld de in- en uitdiensttreding van medewerkers.

Zoeken