NetSourcing

Met trots heeft NetSourcing haar nieuwe logo en website gepresenteerd!

Directeur Yvo Hoeke: ‘Het logo was toe aan een ‘update’. In de specifieke marktsegmenten Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio’s waar NetSourcing in actief is, is er een duidelijke verschuiving naar het moderne werken, via een online werkplek. De behoeften van professionals liggen tegenwoordig helemaal anders. Ze omringen zich met ICT functionaliteiten. We vonden het erg belangrijk om onze visuele communicatie hier op aan te passen.

Volledige make-over
Het creatieve bureau Josworld uit Brussel had de nodige expertise in huis om ons hierin te begeleiden. Het logo (met nog wel het herkenbare beeldmerk) en huisstijl hebben een volledige make-over gekregen. Dit is ook terug te zien op de nieuwe website, waar de informatie en communicatie afgestemd is op de professional.

NetSourcing
NetSourcing, ICT-dienstverlener, bestaat sinds 2001 en is gevestigd in Waardenburg.
Organisaties in de Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio’s weten NetSourcing goed te vinden als het gaat om het uitbesteden van hun ICT functionaliteiten. NetSourcing maakt outsourcing (cloudsourcing) voor bedrijven begrijpelijk en toegankelijk en is in staat ICT oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die op de marktvraag zijn afgestemd.

Zoeken