Nieuwsoverzicht

NetSourcing staat met een artikel in de september uitgave van ICT/ Magazine, met betrekking tot het onderwerp GDPR/ AVG.
Lees meer
Als leverancier van een complete online werkplek voor professionals in de zorg, vraagt NetSourcing aandacht voor twee ontwikkelingen.
Lees meer
Tijdens het partnerevenement van Hewlett Packard Enterprise (HPE) op 24 januari jl., is NetSourcing toegetreden tot de selecte groep van partners met de Gold status.
Lees meer
Volgens Yvo Hoeke, CEO van NetSourcing, begint goede samenwerking tussen zorg en ICT met een heldere dialoog: “De zorgprofessional moet heldere keuzes voorgelegd krijgen.”
Lees meer
NetSourcing koppelt applicaties en domotica. 'Het beste van twee werelden'.
Lees meer
SZR
Begin 2017 gaat SZR (Zorgcentra Rivierenland) haar ICT infrastructuur en dienstverlening uitbesteden aan NetSourcing. NetSourcing gaat SZR ondersteunen op ICT gebied zodat de ruim 1000 medewerkers van SZR altijd toegang hebben tot de digitale infrastructuur. Afgelopen 28 september was de officiële ondertekening van de samenwerking.
Lees meer
NetSourcing is wederom door VZVZ gecertificeerd als Goed Beheerd Zorgnetwerk (GZN).
Lees meer
Op 17 november organiseren wij het NetSourcing Cross-Over event, met als thema: ‘Leren van innovaties uit andere sectoren’. We nemen een verfrissende kijk over de grenzen van de Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio’s en gaan leren van andere sectoren. Meld u aan en laat u inspireren tijdens het NetSourcing Cross-Over event op 17 november!
Lees meer
Pactum en OG Heldring hebben gekozen voor de uitbesteding van haar ICT infrastructuur en dienstverlening voor de efficiënte, effectieve en flexibele diensten van NetSourcing. Voor de medewerkers van Pactum en OG Heldring betekent dit dat zij altijd en overal, veilig kunnen werken op elk gewenst device.
Lees meer
Certficering ISO 9001:2015
Vandaag heeft ICT dienstverlener NetSourcing in Nederland het ISO 9001:2015 certificaat in ontvangst mogen nemen van BSI (British Standards Institution). Dit certificaat staat garant voor de internationale norm die gesteld wordt voor Kwaliteitsmanagement.
Lees meer