NetSourcing

Ouderenzorgorganisatie Van Neynsel kiest voor uitbesteden ICT dienstverlening voor samenwerking met NetSourcing

 

Van Neynsel heeft na een uitgebreide selectie gekozen voor de ICT dienstverlening van NetSourcing.

Op zoek naar een partner voor een solide ICT basis
“Het belang van ICT neemt toe en zal blijven toenemen. Zo ook in de Zorg. Dat betreft enerzijds de voorzieningen voor medewerkers om op een efficiënte manier te kunnen werken en zorg te kunnen leveren en anderzijds het ondersteunen van de ICT bij de zorg voor onze klanten. Ons huidige ICT landschap is aan vervanging toe. Derhalve een logisch moment om stil te staan bij de inrichting voor de langere termijn. Gezien de snelheid van de ontwikkelingen en de gewenste continuïteit is de keuze gevallen op het uitbesteden van de ICT dienstverlening. Naast voorliggende redenen ook met de gedachte dat het als VVT organisatie bijblijven op ICT gebied lastig te organiseren is. Als Van Neynsel waren we daarom op zoek naar een partner die ons een solide ICT basis kan geven waarmee we nu uit de voeten kunnen maar ook een partner die meedenkt in de ontwikkelingen en ons kan ondersteunen bij de toekomstige inzet van ICT. Een combinatie van de juiste kennis, middelen maar ook een blik in de toekomst”.

Keuze NetSourcing als ICT-partner voor uitbesteden ICT dienstverlening
“Marco Mieras, Divisiemanager Financiën en Bedrijfsvoering Van Neynsel; Na een uitgebreide selectie, die begon met een groot aantal organisaties, zijn we in een aantal slagen uitgekomen bij NetSourcing. NetSourcing kent een gedegen aanpak in een vroeg stadium. Dat gaf veel vertrouwen. Ook de ervaring die NetSourcing heeft bij soortgelijke organisaties en die je ook terugziet bij hun aanpak heeft ons doen kiezen voor NetSourcing. We staan nu aan de vooravond van de implementatie, waar we met veel vertrouwen aan beginnen”!

Dienstverlening NetSourcing voor Van Neynsel
“We zijn erg blij dat we voor Van Neynsel, als prominente organisatie in ’s-Hertogenbosch, de infrastructuur in de vorm van het netwerk, de werkplekken en de daarbij behorende ondersteuning voor de gebruikers als onderdeel van de dienstverlening gaan verzorgen, aldus Yvo Hoeke, directeur NetSourcing”. Het uitgangspunt voor de dienstverlening aan Van Neynsel is dat de professionals met een op maat gemaakte online werkplek nog beter in staat zullen zijn om hun werkzaamheden voor de cliënten te verrichten.

Over Van Neynsel
Van Neynsel is een moderne ouderenzorgorganisatie waar ‘Goed leven’ centraal staat. Zij bieden alle vormen van wonen, zorg en welzijn voor bewoners in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Goed leven betekent dat ouderen verder kunnen met hun eigen leven, ook als dat leven verandert. De insteek van Van Neynsel is om diensten aan te bieden in de wijk: of het nu gaat om wonen, welzijn, zorg of activiteiten. Zij doen dat niet alleen voor onze klanten, maar ook voor wijkbewoners. Voor meer informatie over Van Neynsel kijk op: www.vanneynsel.nl

Over NetSourcing
NetSourcing, ICT-dienstverlener, bestaat sinds 2001 en is gevestigd in Waardenburg.
Bedrijven in de Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio’s weten NetSourcing steeds beter te vinden als het gaat om het uitbesteden van hun ICT functionaliteiten. NetSourcing maakt outsourcing (cloudsourcing) voor bedrijven begrijpelijk en toegankelijk en is in staat ICT oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die op de marktvraag zijn afgestemd.

Zoeken