NetSourcing

Vandaag de dag, in onze snelle samenleving is connectiviteit een gegeven. Dankzij internet en cloud kunnen mensen op tal van manieren informatie met elkaar uitwisselen en communiceren. Kennis is overal en altijd beschikbaar. Met het nieuwe Cloud Solution Provider-programma (CSP) wil Microsoft de adoptie van cloud diensten stimuleren. Slechts een select aantal Service Providers kunnen aan dit programma deelnemen, NetSourcing is als Microsoft Cloud Solution Provider een van deze partners, specifiek voor Zorg, Welzijn en Veiligheid.

Zorgprofessionals en Microsoft Office365
Zorgprofessionals zijn steeds meer bij cliënten thuis of onderweg, werkzaam op lokale vestigingen en bereikbaar in de wijk. Het thuis- en wijkgericht werken vraagt om andere ICT-voorzieningen. Hiervoor is het belangrijk dat zorgprofessionals, veilig en altijd op het juiste moment op het door hun gekozen device kunnen beschikken over de juiste informatie om hun werk te kunnen doen. Als ZorgServiceProvider biedt NetSourcing haar klanten zekerheid dat NetSourcing voldoet aan de strenge eisen omtrent veiligheid, betrouwbaarheid en technische eisen bij de uitwisseling van elektronische zorg dossiers. Microsoft Office365 biedt diverse programma’s voor optimaal samenwerken thuis, onderweg en op kantoor. Iedereen beschikt hiermee over alle vertrouwde functionaliteiten van het Office-pakket met de mogelijkheid van extra tools, zoals online vergaderen, e-mail en teamagenda’s etc..

Flexibilisering van kosten
NetSourcing realiseert voor haar klanten flexibilisering van ICT-kosten. Door slechts te betalen voor het gebruik en per maand werkplekken en gebruikers aan te passen, bewegen kosten maximaal mee met de ontwikkeling van de omzet van de organisatie, zonder enige aantasting van de continuïteit. Als Microsoft Cloud Solution Provider kunnen klanten van NetSourcing de Cloud diensten van Microsoft, waaronder Office365, nu direct afnemen bij NetSourcing en combineren/ integreren met alle andere diensten van NetSourcing. De implementatie, ondersteuning en facturatie hiervoor verloopt rechtstreeks via NetSourcing. De klant heeft hierdoor één contactpersoon voor al haar ICT-diensten.

Yvo Hoeke, directeur NetSourcing: “De combinatie van de specifieke kennis van Zorg, Welzijn en Veiligheid van NetSourcing met een robuust en veilig Cloud platform van Microsoft, maakt een unieke combinatie die organisaties in Zorg, Welzijn en Veiligheid optimaal kan ondersteunen.”

Microsoft Cloud Solution Provider Programma
Microsoft introduceerde het CSP-programma vorig jaar tijdens de Worldwide Partner Conference (WPC) Washington D.C. Via dit programma kunnen een select aantal distributeurs, Managed Service Providers, ISV’s en Hosting Providers hun producten en diensten bundelen met Microsoft-cloud-diensten. De partner draagt daarbij zorg voor implementatie en beheer van de Microsoft-software, inclusief facturatie en ondersteuning.

https://www.microsoft.com/nl-nl/

Zoeken