NetSourcing

Innovatie, kennis en ervaring

NetSourcing is ruim 17 jaar actief in de specifieke marktsegmenten Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio’s. Hierdoor hebben wij inmiddels brede kennis en ervaring opgedaan van de ontwikkelingen en uitdagingen in deze branches. Graag zijn wij ook voor u de partner om voor uw organisatie ICT-vraagstukken in te vullen.

Expert in uw markt

Uitgebreide en specifieke marktkennis en een breed netwerk van applicatie leveranciers zijn noodzakelijk en worden door NetSourcing actief onderhouden.

Integrale dienstverlening

NetSourcing is in staat om met kennis van zaken te zorgen voor een integrale dienst die eerst gecontroleerd wordt geïmplementeerd, en vervolgens veilig en gecertificeerd wordt beheerd.

Ruim 17 jaar volledige focus op Zorg & ICT

NetSourcing bestaat sinds 2001. Bedrijven in de Zorg, Welzijn en Veiligheidregio's weten NetSourcing meer en meer te vinden als het gaat om het uitbesteden van hun ICT functionaliteiten.

NetSourcing, uw ICT partner

NetSourcing is niet alleen een leverancier, maar vooral ook een partner voor haar klanten. Met onze kennis en kunde zijn wij graag gesprekspartner voor de verschillende ICT-vraagstukken, bespreken we ontwikkelingen, innovaties en de visie voor kort en lang termijn.

Veiligheid en flexibiliteit

Door uitbesteding van de ICT realiseren wij voor onze klanten een transparant businessmodel en de mogelijkheid om altijd en overal, op de gewenste apparatuur, veilig te kunnen beschikken over de informatie.

Transparant en schaalbaar businessmodel

Door slechts te betalen voor het gebruik, en per maand werkplekken en gebruikers aan te passen, bewegen kosten volledig mee met de ontwikkeling van de omzet van de organisatie, zonder enige aantasting van de continuïteit.

Certificeringen

NetSourcing neemt de beveiliging van de omgeving van haar klanten uitermate serieus. Wij voldoen aan de kwaliteits- en beveiligingsvormen en beschikken over de certificeringen ISO 9001:2015, ISO27001, NEN7510, Zorg Service provider (ZSP), Gecertificeerd door VZVZ als Goed beheerd Zorgnetwerk (GZN).

Resultaat gedreven

Met ruim 75 medewerkers heeft NetSourcing meer dan voldoende omvang om continu excellent beheer en ondersteuning te leveren.

Wegnemen risico's

Wij realiseren volledige compliancy en sterk verminderde risico’s voor organisaties die de ICT aan ons uitbesteden. Onze klanten zijn beschermd tegen de risico's met het werken met patiënt- en cliëntgegevens en voldoen aan wetgeving met onze certificering.

ICT processen automatiseren

Wij realiseren voor onze klanten een sterke vermindering van administratieve lasten door uitbesteding van de ICT. Veel van onze ICT-processen zijn vergaand geautomatiseerd. Dubbele invoer van informatie in verschillende applicaties wordt hierdoor gereduceerd.

Werkwijze

Onze focus is gericht op de individuele professionals en de ICT-ondersteuning die zij in hun werk nodig hebben.  Hiervoor werkt NetSourcing met een overzichtelijk model van gebruikers, applicaties, locaties en apparaten. Door binnen iedere categorie verschillende types te onderscheiden wordt de wereld van u als klant gemodelleerd.

Gebruikers

Afhankelijk van de functie, werken medewerkers (gebruikers) met andere applicaties, vanaf een ander apparaat en eventueel ook vanuit een andere locatie. Dit heeft invloed op de inrichting van de werkplek.

Applicaties

Zijn de werkplekken, benodigde systemen, documenten en dossiers overal toegankelijk? Hoe wordt de informatie bewerkt, verwerkt en beheerd?

Locaties

Er zijn verschillende soorten locaties waar vanaf gewerkt kan worden. Een hoofdkantoor, een regiokantoor, thuiswerk of mobiel werk. Hoe gaat uw organisatie hier mee om?

Apparatuur

Met welke apparaten willen uw medewerkers werken? PC, Thin Client, mini PC's, Laptop, Tablet, Mobiele telefoon?

Zoeken