NetSourcing

Onze missie en visie

Ruim 17 jaar ervaring in Zorg & ICT

NetSourcing bestaat sinds 2001. Bedrijven in de Zorg, Welzijn en Veiligheidregio's weten NetSourcing goed te vinden als het gaat om het uitbesteden van hun ICT functionaliteiten.

Waarom NetSourcing?

Veranderingen gaan snel en specialistische kennis ontbreekt: met de huidige ontwikkelingen op zowel de arbeids- als ICT-markt groeit het probleem van goed beheer met de dag! Organisaties zijn met NetSourcing voorbereid op de snelle veranderingen in hun omgeving en beschikken altijd over de noodzakelijke specialistische ICT-kennis.

Missie;
Professionals in Zorg, Welzijn en Veiligheidregio’s werken effectiever en efficiënter met ICT diensten van NetSourcing. Door ICT kunnen zorgorganisaties excelleren. Daarvan is NetSourcing overtuigd. Vooral als de focus gericht is op de individuele professionals en de ICT-ondersteuning die zij in hun werk nodig hebben.

Visie;
In NetSourcing’s visie hebben bedrijven in Zorg, Welzijn en Veiligheidregio’s gezien de vele en snelle ontwikkelingen baat bij een specialist die meebeweegt met de ontwikkelingen en die innovatie, als deze veilig is, naar hen toebrengt. NetSourcing is die specialist.

“Samen met u kijken we graag hoe uw organisatie zou kunnen excelleren met behulp van ICT.

Yvo Hoeke,
directeur NetSourcing

Het team

Bij NetSourcing werken op dit moment ruim 75 enthousiaste medewerkers als ICT-systeemspecialist, engineer, developer, projectleider, accountmanager, servicedesk medewerker of in één van de ondersteunende functies. NetSourcing hecht veel waarde aan een informele, prettige en collegiale werksfeer met ruimte om je als werknemer te kunnen ontplooien.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT en heb je affiniteit met de branches Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio's?
Kijk dan of een van onderstaande vacatures bij je past of stuur een open sollicitatie.

Bekijk de vacatures

NetSourcing door de tijd heen

 • 2001

  NetSourcing is in 2001 opgericht door de huidige directeur, Yvo Hoeke, op basis van bijna 10 jaar consultancy en implementatie-ervaring met ICT in de zorg.

 • 2002

  Vanaf 2002 start NetSourcing met de bouw van een integrale oplossing waarmee klanten hun ICT kunnen uitbesteden, terwijl zij zelf de controle behouden. Sinds 2002 voert NetSourcing het beheer uit voor een groeiend aantal klanten in de zorgsector.

 • 2006

  In 2006 onderstreept Microsoft de kwaliteit en kracht van NetSourcing door het bedrijf als een van de eerste service providers het Gold-Certified-membership te verlenen voor applicatiehosting.

 • 2009

  NetSourcing en Leones zijn een strategische samenwerking aangegaan.

 • 2011

  NetSourcing viert dit jaar haar tienjarig bestaan!

 • 2015

  Met het Cloud Solution Provider-programma (CSP) wil Microsoft de adoptie van cloud diensten stimuleren. NetSourcing is als Microsoft Cloud Solution Provider een van deze selecte partners, specifiek voor Zorg, Welzijn en Veiligheid.

 • 2016

  Behalen ISO 9001:2015 certificaat. Dit certificaat staat garant voor de internationale norm die gesteld wordt voor Kwaliteitsmanagement.

 • 2017

  NetSourcing is toegetreden tot de selecte groep van HPE partners met de Gold status; HPE Gold partner, service partner.

 • 2018

  Cloud Service Partner RAM Infotechnology (RAM-IT) heeft per 6 september 2018 branchegenoot NetSourcing te Waardenburg overgenomen.

Zoeken